TAMBOR-SHOP

Nacházíte se: Home> aktuality

Všechny Novinky/Aktuality

Desítka Tambor na koupališti v Trutnově
03.06.2016

V letošním roce se mohou návštěvníci městského koupaliště v Trutnově nově občerstvit také výčepním Královédvorským pivem Tambor 10%. Koupaliště by se mělo otevírat první červnový víkend.

Kalendář Regionální pivovary 2016 v prodeji
11.11.2015

V letošním roce si opět můžete zakoupit stolní kalendář Regionální pivovary 2016. Najdete v něm i Královédvorský pivovar Tambor a to hned na dvou stránkách, na přelomu března a dubna a poslední prosincový týden. Kalendář si můžete zakoupit v kanceláři pivovaru za 80 korun.

Nová cena za přepravku od 1. listopadu
27.10.2015

Vážení zákazníci,

od 1. listopadu 2015 mění Královédvorský pivovar Tambor zálohu za vratný obal přepravka na 20 kusů lahví NRW

ze stávajících 120 Kč na 100 Kč.

Zpětný výkup přepravek za cenu 120,- Kč bude platit po předložení dokladu nejdéle do 1. prosince 2015.

Po datu 1.12.2015  bude výkup přepravek už pouze za 100,- Kč.

Pivovar Tambor v denním tisku
20.07.2015

Královédvorský pivovar Tambor se v posledních dnech objevil hned v několika tiskovinách. Články se věnují především nové lahvovně, která rozšiřuje nabídku pivovaru Tambor v oblasti lahvových piv. Články najdete na webových stránkách v položce Napsali o nás nebo na našem facebookovém  a twitterovém profilu.

Pivovarská prodejna

RAISOVA

tel. 499 620 103

 

facebook

facebook

tankovna

Důležitá informace
Upozornění: manipulace s pivem v letním horkém období
24.06.2016

V letním horkém období je potřeba dbát zvýšené pozornosti při manipulaci a skladování piva. Hrozí zvýšená pěnivost u všech druhů piv, ale zejména u nefiltrovaného piva. Pivo by nemělo být vystaveno vysokým letním teplotám a přímému slunečnímu záření!

Doporučená skladovací teplota je od 4 °C do 12 °C. Dále doporučujeme co nejmenší manipulaci se sudy před samotným naražením sudu. Velmi nevhodný je způsob umístění naraženého sudu v teple hned vedle chladícího výčepního zařízení! V případě zvýšené pěnivosti doporučujeme snížit teplotu chladícího výčepního zařízení a zvýšit tlak v sudu čepovaného piva.

V případě nefiltrovaného piva, pokud nelze zajistit optimální podmínky, doporučujeme v letních horkých měsících přechod na fitrované pivo. Pro případ akutní nouze s odstraněním pěnivosti volejte o další pokyny na tel. 602 245 092 nebo 737 473 767.

Přihlášení k odběru novinek. Zadejte mailovou adresu.

Nákupní košík | Mapa serveru | Obchodní podmínky  Copyright © 2009 TVORBA STRÁNEK, WEBDESIGN
Spřátelené weby: Citroen - Subaru | Penzion za vodou
Odběr RSS kanálu
Pokud Vám je méně než 18 let, stránky, prosím, opusťte.