Produkty pivovaru TAMBOR Dvůr Králové nad Labem


ZÁKLADNÍ CENÍK


SUDOVÉHO A LAHVOVÉHO PIVA PRO ROK 2016


(ceny jsou již uvedeny včetně DPH a spotřební daně)


V uvedených cenách nejsou zahrnuty množstevní slevy, bonusy ani jiné obchodní akce pivovaru Tambor.

 

Kontakt pro obchodní partnery:

602245092, Nasik Kiriakovský

kiriakovsky@pivo-tambor.cz


Veškerá piva, sudová i lahvová, jsou nepasterovaná a jejich  trvanlivost je 45 dní!


CENÍK SUDOVÉHO PIVA:

nabízíme sudy o objemu : 15,5l  -  30l  -  50l (Záloha na sud 1000,-Kč)

 

SVĚTLÉ VÝČEPNÍ 10%

12,40Kč/0,5l

24,80Kč/1litr

SVĚTLÝ LEŹÁK 11%

13,50Kč/0,5l

27,00Kč/1litr

SVĚTLÝ LEŹÁK 11% - "Nefiltrované"

13,50Kč/0,5l

27,00Kč/1litr

POLOTMAVÝ LEŽÁK 11% - "J. Jakoubek"

13,90Kč/0,5l

27,80Kč/1litr

SVĚTLÝ LEŽÁK 12% - "R.A.Dvorský"

15,90Kč/0,5l

31,80Kč/1litr

 

Není v stálé nabídce:

TMAVÝ SPECIÁL 13% - "velikonoční"

17,40Kč/0,5l

34,80Kč/1litr

POLOTMAVÝ SPECIÁL 14% - "Klazar" - "vánoční"

17,40Kč/0,5l

34,80Kč/1litr

 

 

Ceník lahvového piva NRW - vratné:

SVĚTLÉ VÝČEPNÍ 10% 11,70Kč/0,5l + 3,-Kč (záloha na lahev)
SVĚTLÝ LEŽÁK 11% 12,10Kč/0,5l + 3,-Kč (záloha na lahev)
POLOTMAVÝ LEŽÁK 11% "J. Jakoubek" 12,30Kč/0,5l + 3,-Kč (záloha na lahev)
SVĚTLÝ LEŹÁK 12% "R.A.Dvorský" 12,50Kč/0,5l + 3,-Kč (záloha na lahev)

 

Není ve stálé nabídce:

POLOTMAVÝ SPECIÁL 13% - "velikonoční"
13,90Kč/0,5l + 3,-Kč (záloha na lahev)
POLOTMAVÝ SPECIÁL 14% "Klazar" - "vánoční"
14,90Kč/0,5l + 3,-Kč (záloha na lahev)
přepravka (vratná) na 20ks lahví 120,-Kč

 

sudykartoneklahvee

Nacházíte se: Home > Ceník

Pivovarská prodejna

RAISOVA

tel. 499 620 103

 

facebook

facebook

tankovna

Důležitá informace
Upozornění: manipulace s pivem v letním horkém období
24.06.2016

V letním horkém období je potřeba dbát zvýšené pozornosti při manipulaci a skladování piva. Hrozí zvýšená pěnivost u všech druhů piv, ale zejména u nefiltrovaného piva. Pivo by nemělo být vystaveno vysokým letním teplotám a přímému slunečnímu záření!

Doporučená skladovací teplota je od 4 °C do 12 °C. Dále doporučujeme co nejmenší manipulaci se sudy před samotným naražením sudu. Velmi nevhodný je způsob umístění naraženého sudu v teple hned vedle chladícího výčepního zařízení! V případě zvýšené pěnivosti doporučujeme snížit teplotu chladícího výčepního zařízení a zvýšit tlak v sudu čepovaného piva.

V případě nefiltrovaného piva, pokud nelze zajistit optimální podmínky, doporučujeme v letních horkých měsících přechod na fitrované pivo. Pro případ akutní nouze s odstraněním pěnivosti volejte o další pokyny na tel. 602 245 092 nebo 737 473 767.

Přihlášení k odběru novinek. Zadejte mailovou adresu.

Nákupní košík | Mapa serveru | Obchodní podmínky  Copyright © 2009 TVORBA STRÁNEK, WEBDESIGN
Spřátelené weby: Citroen - Subaru | Penzion za vodou
Odběr RSS kanálu
Pokud Vám je méně než 18 let, stránky, prosím, opusťte.