 |
Královédvorské pivo Tambor 10 světlé výčepní
Typ: světlé výčepní pivo s obsahem alkoholu 4,3 % obj.
Charakteristika: světlé výčepní pivo s intenzivní hořkostí, lahodné chuti s vyváženou plností a hořkostí, vařené tradiční technologií
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječný slad
Minimální doba ležení: 25 dní
|
 |
Královédvorské pivo Tambor 11 světlý ležák
Typ: světlý ležák s obsahem alkoholu 4,5% obj.
Charakteristika: světlý ležák zlatavé barvy s intenzivnější hořkostí, výraznou plnou chutí a bohatou pěnou, vařený tradiční technologií
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječný slad
Minimální doba ležení: 30 dní
|
 |
Královédvorské pivo Tambor 11 světlý ležák nefiltrované
Typ: světlý ležák s obsahem alkoholu 4,5% obj.
Charakteristika: světlý ležák zlatavé barvy s intenzivnější hořkostí, výraznou plnou chutí a bohatou pěnou, vařený tradiční technologií
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječný slad
Minimální doba ležení: 30 dní
|
 |
Královédvorské pivo Tambor 11 "J.Jakoubek" polotmavý ležák
Typ: polotmavé ležák s obsahem alkoholu 4,5 % obj.
Charakteristika: polotmavý ležák vychází z tradičních receptur českých ležáků s použitím lehce pražených odrůd sladu a speciální české odrůdy chmele s harmonickou hořkostí. Vyznačuje se plností a chutí, intenzivní chmelovou vůni a výbornou pitelnost.
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječné slady
Minimální doba ležení: 30 dní
|
 |
Královédvorské pivo Tambor 12 "R.A. Dvorský" světlý ležák
Typ: světlý ležák s obsahem alkoholu 5% obj.
Charakteristika: prémiový světlý ležák s příjemným aroma, spojující chuť chmelu, sladu s lahodným, nahořklým a svěžím dozvukem, bohatou pěnou a plností.
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječné slady
Minimální doba ležení: 35 dní
|
 |
Královédvorské pivo Tambor 12 "Otto Gutfreund" vídeňský ležák
Typ: ležák vídeňského typu s obsahem alkoholu 5 % obj.
Charakteristika: pivo tmavě červené, jantarové, až měděné barvy a výrazné sladové chuti, která by se měla mísit s výraznou chmelovou hořkostí vídeňského chmelu. Chmelové aroma je méně výrazné až průměrné.
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječné slady
Minimální doba ležení: 60 dní
|
 |
Královédvorské pivo Tambor 14 "Klazar" polotmavé silné pivo
Typ: polotmavé silné pivo s obsahem alkoholu 5,8% obj.
Charakteristika: polotmavý speciál je pivo vhodné pro sváteční příležitost, vyznačuje se zejména plnou lahodnou chutí s výrazným řízem
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječné slady
Minimální doba ležení: 70 dní
|
 |
Královédvorské pivo Tambor export R.A.D. LAGER
Typ: světlý ležák s obsahem alkoholu 5% obj.
Charakteristika: prémiový světlý ležák s příjemným aroma, spojující chuť chmelu, sladu s lahodným, nahořklým a svěžím dozvukem, bohatou pěnou a plností.
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječné slady
Minimální doba ležení: 35 dní
|
 |
Královédvorské pivo Tambor export MARZEN
Typ: silné světlé pivo s obsahem alkoholu 5,8% obj.
Charakteristika: naše speciální pivo vhodné pro sváteční příležitost, vyznačuje se zejména plnou lahodnou chutí s výrazným řízem
Složení: artézská voda z vlastního vrtu 130 m, granulované odrůdy chmele, ječné slady
Minimální doba ležení: 70 dní
|
Všechna naše piva obsahují alergen - obiloviny (ječmen) obsahující lepek.
Tabulku pro případné vytištění najdete zde:
Piva jsou ve skleněných vratných lahvích 0,5l a v KEG sudech 15,5l, 30l, 50l a v plechovkách 0,5l.
Na požádání jsme schopni plnit i do PETAINERu 20l a 30l.
Veškerá piva, jak lahvová, tak sudová, jsou nepasterovaná a jejich trvanlivost je vždy vyznačena na obalu. Uchovávejte v chladu a temnu.
Nepasterované pivo neprochází tepelným postupem pasterizace (zahřátí asi na 65 stupňů Celsia), která zvýší trvanlivost piva. Je to ale na úkor množství živin a biologických látek, které se pasterizací zničí. Nepasterované pivo má zachovány všechny živiny a biologické látky.