Pivovar Tambor, Dvůr Králové nad Labem, Pivo sudové, pivo lahvové


 

Odkazy:

pivní weby:

Pivní info                                      http://pivni.info/

Sdružení přátel piva                       http://www.pratelepiva.cz/

Pivní obzor                                    http://www.pivniobzor.cz/

Pivovary.Info                                 http://www.pivovary.info/

První dámský pivní klub                  http://www.pdpk.cz/

Pivídky.cz                                      http://www.pividky.cz/

Svět piva                                      http://www.svetpiva.cz/

Společenství sběratelů pivety          http://www.pivety.com/

Sběratelství: pivní etikety               http://pivnietikety.page.tl/

spolupracujeme:

Jezdecký klub Zálesí                       http://jkzalesi.tym.cz/

Veteran car club Dvůr Králové n.L.     http://www.vcc.cz/

VK Tambor Dvůr Králové n.L.            http://www.volejbaldvurkralove.cz/

skupina Vaťák                                http://www.vatak.eu/

David Jakubec, kytarista                  http://www.david-jakubec.com/

skupina Wostruha                           http://wostruha.fousuvcancak.cz/

kuželkáři Dvůr Králové                     http://www.kuzelky-dk.tym.cz/

 

Grafické podklady

2010 - Původní grafika - MINI.PDF

2010 - Původní grafika - MAXI.PDF

2011 - tambor_a4.pdf

2011 - tambor_banner.pdf

2011 - tambor_cyklodresy.pdf

2011 - tambor_etikety_finale.pdf

2011 - tambor_etikety_finale_1.pdf

2011 - tambor_minidres.pdf

2011 - tambor_slunecnik.pdf

2011 - tambor_svetelka_green.pdf

2011 - tambor_svetelka_red.pdf

2011 - tambor_tacky.pdf

Nacházíte se: Home > Pivovar > Bannery a odkazy

Pivovarská prodejna

RAISOVA

tel. 499 620 103

 

facebook

facebook

twitter

Důležitá informace
Upozornění: manipulace s pivem v letním horkém období
03.07.2015

V letním horkém období je potřeba dbát zvýšené pozornosti při manipulaci a skladování piva. Hrozí zvýšená pěnivost u všech druhů piv, ale zejména u nefiltrovaného piva. Pivo by nemělo být vystaveno vysokým letním teplotám a přímému slunečnímu záření!

Doporučená skladovací teplota je od 4 °C do 12 °C. Dále doporučujeme co nejmenší manipulaci se sudy před samotným naražením sudu. Velmi nevhodný je způsob umístění naraženého sudu v teple hned vedle chladícího výčepního zařízení! V případě zvýšené pěnivosti doporučujeme snížit teplotu chladícího výčepního zařízení a zvýšit tlak v sudu čepovaného piva.

V případě nefiltrovaného piva, pokud nelze zajistit optimální podmínky, doporučujeme v letních horkých měsících přechod na fitrované pivo. Pro případ akutní nouze s odstraněním pěnivosti volejte o další pokyny na tel. 602 245 092 nebo 737 473 767.

Přihlášení k odběru novinek. Zadejte mailovou adresu.

Nákupní košík | Mapa serveru | Obchodní podmínky  Copyright © 2009 TVORBA STRÁNEK, WEBDESIGN
Spřátelené weby: Citroen - Subaru | Penzion za vodou
Odběr RSS kanálu
Pokud Vám je méně než 18 let, stránky, prosím, opusťte.