Pivovar - Pivovarská prodejna


PIVOVARSKÁ PRODEJNA v arealu PIVOVARU na adrese:

Raisova 699 Dvůr Králové nad Labem

 

PROVOZNÍ DOBA 2015

 

Po 8.00 - 14.00 (pivovar)
- 14.00- 22,00
Út 8.00 - 14.00 (pivovar) - 14.00- 22,00
St 8.00 - 14.00 (pivovar) - 14.00- 22,00
Čt 8.00 - 14.00 (pivovar) - 14.00- 22,00
8.00 - 14.00 (pivovar) - 14.00- 22,00
So - 14,00 - 22,00
Ne 16,00 - 22,00

Sudové a lahvové pivo Vám prodá personál pivovaru během dopoledne, od 8 do 14 hodin.

Zvoňte na zvonek, obsluha se dostaví na Vaši výzvu.

Případně volejte 499 621 176 nebo 499 620 103.

vycep

vycep2

vycep4

vycep5

vycep6

vycep7

vycep8

 

499 620 103 prodejna
499 621 176 pi.Doležalová

V naší pivovarské prodejna najdete také nabídku předmětů s logem Královédvorského pivovaru Tambor (sklo, trička, nosiče na pivo, tácky, etikety).


K točenému pivu si tu můžete dát brambůrky nebo další pochoutky.

 

Kromě točeného piva je v nabídce Pivovarské prodejny také lahvové a sudové pivo. Lahve jsou o obsahu 0,5 litru, sudy mají obsah 15,5 l, 30 l a 50 l, typu KEG.


Na přání vám vytvoříme dárkové balíčky z našich piv a propagačních předmětů, přesně podle vaší představy.


 

!!! Nyní půjčujeme !!!

  • Stáčecí zařízení s pumpou s narážečem
  • chladící zařízení s kompresorem



Nacházíte se: Home > Pivovar > Pivovarská prodejna

Pivovarská prodejna

RAISOVA

tel. 499 620 103

 

facebook

facebook

twitter

Důležitá informace
Upozornění: manipulace s pivem v letním horkém období
03.07.2015

V letním horkém období je potřeba dbát zvýšené pozornosti při manipulaci a skladování piva. Hrozí zvýšená pěnivost u všech druhů piv, ale zejména u nefiltrovaného piva. Pivo by nemělo být vystaveno vysokým letním teplotám a přímému slunečnímu záření!

Doporučená skladovací teplota je od 4 °C do 12 °C. Dále doporučujeme co nejmenší manipulaci se sudy před samotným naražením sudu. Velmi nevhodný je způsob umístění naraženého sudu v teple hned vedle chladícího výčepního zařízení! V případě zvýšené pěnivosti doporučujeme snížit teplotu chladícího výčepního zařízení a zvýšit tlak v sudu čepovaného piva.

V případě nefiltrovaného piva, pokud nelze zajistit optimální podmínky, doporučujeme v letních horkých měsících přechod na fitrované pivo. Pro případ akutní nouze s odstraněním pěnivosti volejte o další pokyny na tel. 602 245 092 nebo 737 473 767.

Přihlášení k odběru novinek. Zadejte mailovou adresu.

Nákupní košík | Mapa serveru | Obchodní podmínky  Copyright © 2009 TVORBA STRÁNEK, WEBDESIGN
Spřátelené weby: Citroen - Subaru | Penzion za vodou
Odběr RSS kanálu
Pokud Vám je méně než 18 let, stránky, prosím, opusťte.