Vzkazy pivovaru TAMBOR ve Dvoře Králové nad Labem

Aktualní vzkazník pro příznivce a fanoušky Královédvorského piva TAMBOR

Vaše jméno:*
Váš e-mail:*
Vzkaz:*
Uživatel: Zuzana [kupsovazuzana@seznam.cz] zanechal vzkaz 07.04.2016:
Dobrý den, chci se zeptat, když dneska objednám Pivní skol Tambor 2 L, je možné doručit do zítra? Děkuji za odpověď
Uživatel: Zuzana [kupsovazuzana@seznam.cz] zanechal vzkaz 07.04.2016:
Dobrý den, chci se zeptat, když dneska objednám Pivní skol Tambor 2 L, je možné doručit do zítra? Děkuji za odpověď
Uživatel: Zuzana [kupsovazuzana@seznam.cz] zanechal vzkaz 07.04.2016:
Dobrý den, chci se zeptat, když dneska objednám Pivní skol Tambor 2 L, je možné doručit do zítra? Děkuji za odpověď
Uživatel: Kiriakovský [kiriakovsky@pivo-tambor.cz] zanechal vzkaz 13.03.2016:
Informace pro V.I. Děkuji za Váš upřímný zájem o naše pivo. Kontaktujte pracovníka marketingu pivovaru, pana Bedřicha Machka ( machek@pivo-tambor.cz). Pokud se tak již nestalo. Omluvám se za opožděnou reakci na Váš dotaz . S pozdravem N.Kiriakovský majitel pivovaru
Uživatel: vladimir illetsko [vladimir@profesionalnifotograf.cz] zanechal vzkaz 28.01.2016:
Byl jsem vystavovatel na expodvur kralove a rad bych se stal clenem fandu pivovaru. Nedavno jsem se nastehoval pobliz a rad podporuji mistni produkty. Vase pivo je mi cti. Dekuji V.I.
Nacházíte se: Home > Kontakty > Vzkazy

Pivovarská prodejna

RAISOVA

tel. 499 620 103

 

facebook

facebook

tankovna

Důležitá informace
Upozornění: manipulace s pivem v letním horkém období
24.06.2016

V letním horkém období je potřeba dbát zvýšené pozornosti při manipulaci a skladování piva. Hrozí zvýšená pěnivost u všech druhů piv, ale zejména u nefiltrovaného piva. Pivo by nemělo být vystaveno vysokým letním teplotám a přímému slunečnímu záření!

Doporučená skladovací teplota je od 4 °C do 12 °C. Dále doporučujeme co nejmenší manipulaci se sudy před samotným naražením sudu. Velmi nevhodný je způsob umístění naraženého sudu v teple hned vedle chladícího výčepního zařízení! V případě zvýšené pěnivosti doporučujeme snížit teplotu chladícího výčepního zařízení a zvýšit tlak v sudu čepovaného piva.

V případě nefiltrovaného piva, pokud nelze zajistit optimální podmínky, doporučujeme v letních horkých měsících přechod na fitrované pivo. Pro případ akutní nouze s odstraněním pěnivosti volejte o další pokyny na tel. 602 245 092 nebo 737 473 767.

Přihlášení k odběru novinek. Zadejte mailovou adresu.

Nákupní košík | Mapa serveru | Obchodní podmínky  Copyright © 2009 TVORBA STRÁNEK, WEBDESIGN
Spřátelené weby: Citroen - Subaru | Penzion za vodou
Odběr RSS kanálu
Pokud Vám je méně než 18 let, stránky, prosím, opusťte.